Mursi inför rätta i Egypten i dag

This forum is for all things Hold 'Em, including bot strategy, bug reports, and anything else.

11/26/2013 1:43:06 AM
View user profile for harrisoncarey
Total Posts 198

Mursi inför rätta i Egypten i dag

[b][url=http://sv.righttiffany.com/tiffany-och-co-%C3%B6rh%C3%A4ngen-c-1.html]Partihandel Tiffany Örhängen[/url][/b] [b][url=http://www.righttiffany.com/sv/tiffany-och-co-%C3%B6rh%C3%A4ngen-c-1.html]Partihandel Tiffany Örhängen[/url][/b]
Mursi inför rätta i Egypten i dag Har ännu inte fått träffa sina advokater 4 november kl 03:47 (2:39 min) Under stort säkerhetspådrag inleds idag rättegången mot Egyptens avsatte president Muhammad Mursi och ytterligare 14 av det muslimska brödraskapets ledare. Mursi står anklagad för anstiftan till mord och... Lyssna (2:39 min) Dela 1 av 2 Mursi står anklagad för anstiftan till mord och kan dömas till livstids fängelse eller dödsstraff. Foto: Maya Alleruzzo/TT 2 av 2 Rättegången är en fars, tycker Ahmed Ali i Kairoförorten Helwan. Foto: Cecilia Uddén/Sveriges Radio

Under stort säkerhetspådrag inleds i dag rättegången mot Egyptens avsatte president Muhammad Mursi och ytterligare 14 av det muslimska brödraskapets ledare.

Publicerat måndag 4 november kl 03:10 Dela

Tiffany Ringar Rättegången kommer inte att tv-sändas och de journalister som släpps in kommer inte att få ta med sina mobiltelefoner så de kommer inte att kunna twittra.

Tiffany Mursi står anklagad för anstiftan till mord och kan dömas till livstids fängelse eller dödsstraff. Han har inte fått träffa sina försvarsadvokater.

Tiffany Blå Bröllop – Rättegången är en fars, vad har Mursi gjort för att ställas inför rätta. Han misskötte landet, men det är knappast ett brott, och nu har denna militärkupp kastat oss 20 år bakåt i tiden. Var är demokratin? frågar Ahmed Ali, som hyr ut gräddvita brudklänningar i Kairoförorten Helwan.

Tiffany Blå Bröllop – Mursi ska inte bara dömas, han ska dömas till döden. Äntligen har general Sisi räddat Egypten och gjort oss alla stolta på nytt, säger Basma i butiken bredvid som säljer nästan identiska bröllopskläder.

Tiffany Ringar Ovanför den långa raden av brudklänningsbutiker i gatuplanet ligger Mohamed al Damatys advokatkontor, en av de platser där försvaret förbereds.

Försvarsteamets strategi går ut på att ifrågasätta själva processen, eftersom en folkvald president inte kan ställas inför rätta utan att två tredjedelar av parlamentet kräver det.

De kommer också att kräva att den avsatte presidenten ska få träffa sina försvarsadvokater, vilket han ännu inte fått. Militären har hållit Mursi på hemlig ort sedan den 3 juli. Bara tre personer har fått träffa honom, bland dem EU:s utrikeschef Catherine Ashton, men ingen av försvarsadvokaterna.

Mohamed Al Damaty är inte optimistisk.

– Vi har hela systemet emot oss: alla statliga institutioner, medier och säkerhetstjänster. Det pågår en kontrarevolution där Mursis misstag förstoras medan Mubaraks brott mot nationen förminskas. Även om vi litar på rättssystemet, så kan domstolens beslut upphävas av undantagstillståndet, säger han.

Cecilia Uddén, Kairo cecilia.udden@

Nyckelord Utrikes Mellanöstern Cecilia Uddén Egypten Dela Partihandel Tiffany Örhängen
Partihandel Tiffany Örhängen