Cheferna förhördes under dag två - Östersund

This forum is for all things Hold 'Em, including bot strategy, bug reports, and anything else.

11/26/2013 1:43:18 AM
View user profile for harrisoncarey
Total Posts 198

Cheferna förhördes under dag två - Östersund

[b]bästa replika klockor plats[/b] [b][url=http://www.copywatches.net/sv/]bästa replika klockor plats[/url][/b]
Sök på Nyheter ÖPTV Kultur&Nöje Opinion Släkt&Vänner Länet Sport Strömsund Bräcke Ragunda Härjedalen Berg Krokom Åre Östersund Östersund Länet Bräcke Ragunda Åre Berg Strömsund Östersund Härjedalen Krokom Mer ur ÖP Inrikes Utrikes Ekonomi Bostad Väder E-tidningen Krönikor Resor Opinion Ledare Debatt Insändare Krönikor Bloggar Släkt&Vänner Familjenytt Familjeannonser Familjeliv Läsarbilden Födelsedagar Minnesord Avlidna Dagens ros Kultur&Nöje Kulturartiklar Recensioner Krönikor Senaste nytt Annonser Familjeannonser Radannonser lokus.se Företagsannonser ÖPtv Lokalt Inrikes Utrikes Kultur&Nöje Träning Djurkul Kontakt Redaktionen Kundtjänst Annonsavdelning Om Cookies och PUL Östersund Nyheter från Jämtland på Facebook. Gilla ÖP nu! Östersund Publicerad 12 november 2013 Uppdaterad 13 november 2013 Textstorlek 1 2 3 Tipsa Skriv ut 17

klockor

Fotograf: Olof Sjödin Cheferna förhördes under dag två Läs direktrapporteringen från rättegången igår

bästa varumärket klockor Två chefer misstänks ha vållat en anställd mans död genom att inte göra tillräckligt mot mobbning. De åtalade cheferna fick svara på frågor i rätten under tisdagen. En av dem förhördes i fyra timmar.

Relaterat Se också Länkar Chefer nekar till brott Förhören med änkan avslutade

replika klockor Chefen som förhördes först berättade om när han anställde mannen, som gjorde ett gott intryck på honom. Mannen hade berättat ärligt om situationen på sin förra arbetsplats, enligt chefen:

bästa schweiziska replika klockor – Jag förstod att det hade varit ganska stora svårigheter.

alla helt klockor Ansvariga vid den tidigare arbetsplatsen har kallats att vittna av försvaret senare under rättegången. I polisförhör som lämnats in till rätten har det sagts att det var turbulent kring mannen även där.

hög kvalitet replika klockor för män Efter julen 2009 berättade mannen för chefen vid Krokoms kommun att han hade ont i magen och svårt att sova.

– Då ringde det klockor hos mig. Han är på väg in i en depression, tänkte jag, sa chefen.

Mannen erbjöds kontakt med företagshälsovården men ville hellre bli omplacerad, enligt chefen. Men något sådant ska inte ha varit praktiskt möjligt.

Chefen gjorde en utredning där han kom fram till att det inte förekom kränkande särbehandling mot mannen.

– Det var första och sista gången jag tänker göra en mobbningsutredning. Jag hade ingen erfarenhet, sa chefen.

Frågan om skriftlig varning kom upp under tiden som mannen mådde dåligt. Chefen trodde att det var bäst för mannen att få det utagerat och kunna dra ett streck, förklarade han.

Försvarsadvokat Andreas Victor frågade sin klient om han var rädd för att mannen skulle ta sitt liv.

– Jag var otroligt rädd för det, svarade chefen.

På beskedet om att så hade skett reagerade han "med bestörtning":

– Man känner ju skuld naturligtvis.

Något som hade kunnat rädda honom hade kunnat vara att avstå från den arbetsrättsliga processen, menar chefen.

Varken han eller hans chef, som också är åtalad, anser sig vara kunniga inom arbetsrätt.

Förhöret med den medåtalade chefen var något kortare. Tidigare hade han hört talas om vad han kallar "samarbetsproblem". Men i början av mars förstod han att situationen var allvarlig för mannen, berättade chefen.

Åklagaren frågade honom vad han vidtog för åtgärder då. Att kalla till möte för att få till stånd en mobbningsutredning, var chefens svar.

Han hade delegerat arbetsmiljöansvar till chefen som förhördes först. Han medgav att det hade kunnat följas upp bättre, som svar på målsägandebiträdet Mats El Kotts fråga.

  Ulrica Andersson 063-161600 ulrica.andersson@ Publicerad 12 november 2013 Uppdaterad 13 november 2013 Textstorlek 1 2 3 Tipsa Skriv ut Stäng

/logger/logger?type=SOCIALNETWORK_SHARE&site=&network=+&a=1.6478714 /logger/logger?type=SOCIALNETWORK_SHARE&site=&network=+&a=1.6478714 /logger/logger?type=SOCIALNETWORK_SHARE&site=&network=+&a=1.6478714 17 17 Kommentarer Senaste kommentarerna: Kommentera oskyldig till dess man är dömd (Ej registrerad) 12 nov 2013 19:48 Vilken vidrig rubriksättning!

Gilla 7 Ogilla 62 Anmäl Rödingen! (Ej registrerad) 12 nov 2013 21:45 Samma mobbing som på Samhall? Där människor kränks dagligen, av både arbetsledning och "arbetskamrater", vem bryr sig om dessa?

Gilla 47 Ogilla 3 Anmäl En som är mot all form av mobbing (Ej registrerad) 12 nov 2013 22:37 Är det ok att ÖP och media hänger ut chefer och anklagar dem för diverse olika fel som de påstås ha begått? Det verkar vara mer regel än undantag att peka ut syndabockar i ÖPs sökande efter sensationer. Ena veckan är det kommunala chefer i Ragunda andra veckan är det Krokom nästa vecka är det chefer i landstinget. Inser inte ÖP att de själva "mobbar" och trakasserar individer, människor som också har känslor och som tar illa vid sig. ÖP bör rannsaka sitt språkbruk och sin journalistiska professionalism. Men det lär väl aldrig hända då journalister är "gud själva" med rätt att döma över andra utan hänsyn och ånger.

Gilla 30 Ogilla 107 Anmäl Vi lever i Demokrati fortfarande !? - för människors likavärde MikalRahm (Ej registrerad) 13 nov 2013 06:53 Dessvärre är det chefernas tur att synas i fogarna nu sen kan vi syna lokaljournalistiken mfl. som ofta är dåliga på att fullfölja sina "fall" och situationen blir ännu värre... -Jag vet och är själv oerhört drabbad Jag tror att mobbing i Jämtland är påtaglig, jag vet!!' Det visar också antalet "svarare" här bland kommentarerna i "frågan" -folk vågar inte försvara en trakasserad människa idag, man råkar illa ut själv då... Det är förfärligt och måste verkligen göras någonting åt omedelbart -En chef har extra lön för att ägna sig även åt slika frågor Många som känner "fallet i fråga" kan nog liksom jag övertyga att det handlar om en särledes god och hängiven människa som verkligen ville och kämpade hårt för människors bästa... Åsså kommer det: -samarbetssvårigheter "inte tar i det enskilda fallet"... -han ska bort!!!? osv. Vi är 126 000inv på en jätteyta i länet och vi borde veta bättre än att syssla med mobbing Starta kurser i tydlig öppen kommunikation

Gilla 26 Ogilla 0 Anmäl Kicki (Ej registrerad) 13 nov 2013 07:36 " Det var första och sista gången jag tänker göra en mobbningsutredning. Jag hade ingen erfarenhet, sa chefen." så om det här händer igen tänker den här personen inte vidta åtgärder? helt otroligt med tanke på vad han är anklagad för, om man inte kan det här som chef så ser man till att lära sig och de som är hans chefer måste i sin tur se till så att de underordnande får adekvat utbildning, vad är det här för ett stället? det verkar vara rena vilda västern där man får bete sig hur som helst mot sina underlydande och sedan skita totalt i konsekvenserna. De trodde det fanns risk för självmord? då sätter man väl för sjutton inte igång en avskedsprocess? Och till en som är emot all form av mobbing, så du tycker inte det är okej att granska dåliga chefer? det är tidningarnas förbaskade skyldighet att göra så när kommunerna uppenbarligen helt sonika struntar i det.

Gilla 88 Ogilla 3 Anmäl Sand (Ej registrerad) 13 nov 2013 07:37 ÖP gör det jobb som en bra tidning ska göra. Nämligen att rapportera och informera sina läsare om viktiga händelser i närområdet men även från riket i övrigt. Att sedan vissa läsare inte gillar det som händer och vill dölja samt skydda sina medmänniskor är mycket stötande.

Gilla 80 Ogilla 5 Anmäl inte förvånad (Ej registrerad) 13 nov 2013 07:49 Är inte ett dugg förvånad då detta med kränkande chefer förekommer även inom Landstinget där jag jobbar, tyvärr anses det som personalen inte talar sanning när dom klagar och chefen skyddas!

Gilla 100 Ogilla 1 Anmäl Undrande (Ej registrerad) 13 nov 2013 10:15 Jag måste säga att jag gång efter annan förundras över hur man kan utöva chefskap utan utbildning i arbetsrätt och arbetsmiljö. Har ett förflutet som militär chef och måste lovorda den chefsutbildning som man fick genomgå i dessa ämnen. Dessutom särskild utbildning i kränkande särbehandling och alkoholproblematik. Medarbetarsamtal hölls varje år och ett stort antal arbetsplatsträffar per år där medarbetarna kunde diskutera vad som helst med sin chef. Den militära ledarskapsutbildningen var och förmodligen fortfarande är helt outstanding. Det visar inte minst antalet anmälningar till Arbetsmiljödomstolen från kommuner, församlingar m fl. Tänk alltid på att vara CHEF är en position men att vara LEDARE är en relation.

Gilla 70 Ogilla 3 Anmäl Katten (Ej registrerad) 13 nov 2013 11:35 Det här är inom kommunen, men det är ju lika inom landstinget. Man anställer totalt inkompetenta chefer, som inte kan någonting om det jobb som ska utföras. Om man inte kan det yrke man har sökt jobb inom, hur kan man då tro sig själv om att kunna så här svåra saker. Kommuner och Landsting är riktigt på väg utför, när man HELA tiden anställer chefer som är utan kunskap om hur man behandlar folk, se bara på de höga sjukskrivningstalen som är, både de korta och långa. Dags att se över tillsättningen av tjänster, det är för mycket "svågerpolitik" nu.

Gilla 42 Ogilla 2 Anmäl Kurt Söderberg (Ej registrerad) 13 nov 2013 11:37 Apropå! Krokoms kommun hantering av kränkande särbehandling. Hur länge skall chefer skylla på att de inte kan arbetsrätt. Att kunna arbetsmiljölagen och föreskrifter tillhör det som en arbetsgivare skall kunna. Företagshälsovården är inte bärare av arbetsgivaransvaret för arbetsmiljöbrister. Det gör cheferna. Ytterst är det kommunchefen som är ansvarig för arbetamiljön. Om arbetsmiljöansvaret är delegerar till chefer på lägre nivå skall det förvissas om att de kan fylla den funktionen. Det har tydligen inte fungerat i Krokom Dessutom kan man säga följande om de som inte ser eller vill se ” Vid kränkande särbehandling/mobbing är den ondes aktivitet intet mot den godes passivitet!” Med vänlig hälsning Kurt Söderberg

Gilla 28 Ogilla 3 Anmäl Lajmo (Ej registrerad) 13 nov 2013 15:06 Folk verkar ha missat att det här är en direktrapportering från vad som sägs i tingssalen. "Chefen påstås ha sagt......" Det är antagligen det som sägs inne i tingssalen.....så vad är problemet?? Som reporter där inne kan man väl inte sitta och ljuga bara för att det som sägs där inne inte passar vissa. Sluta gnäll !

Gilla 46 Ogilla 3 Anmäl Ruben Röv (Ej registrerad) 13 nov 2013 18:52 Väntar spänt på signaturen "svesse" för att skingra rökridåerna i detta rättsfall! Ge oss din professionalism...

Gilla 3 Ogilla 2 Anmäl D (Ej registrerad) 13 nov 2013 19:27 " Det var första och sista gången jag tänker göra en mobbningsutredning. Jag hade ingen erfarenhet, sa chefen." Chefen berättar att han inte visste hur han skulle hantera situationen men tog inte sitt ansvar för att skaffa sig den informationen eller folk som kunde saken bättre än honom. Jag har svårt att se hur en domstol kan fria med ett sådant erkännande på bordet!

Gilla 16 Ogilla 0 Anmäl Hoberga (Ej registrerad) 13 nov 2013 22:46 Vi ser att man i denna rättegång försöker lägga över ansvaret på offret på samma sätt som Försäkringskassan gör när man söker livränta efter att man blivit sjuk av mobbningen och tvingats i husarrest. Ryktet går och det är omöjligt att få ett nytt jobb eftersom mobbningscheferna sitter på referenserna. Genom att vända på den kronologiska ordningen och ta de skador som uppstått efter mobbningen som orsak till mobbningen svär man sig fri och offret blir helt utan stöd. Alla går på den manipulerande omkastningen av tidsordningen i offret liv. Facket och även beslutsfattarna i domstolara. går på det och påstår att den sjukdom som utvecklats efter långvariga övergrepp används som orsak till övergreppen. Detta är något som åklagaren måste vara uppmärksam på. Det är också viktigt att kontrollera så att ingen i domstolen har några band till politikerna i kommunen. Det är vanligt att politikerna i kommunen väljer nämndledamöterna.

Gilla 13 Ogilla 0 Anmäl Hagman (Ej registrerad) 13 nov 2013 22:56 En sak som också är viktig att tänka på är att Försäkringskassan godkänt hans depression som arbetsskada varför det måste finnas något i arbetsmiljön som är skadeverkande. Är han då utsedd som syndabock och påhoppad ,anklagad och mobbad och hotad om avsked är det självklart chefernas ansvar. De har ansvaret för arbetsmiljön och bör veta att behandla sin personal väl. Se till att arbetsmiljön är frisk och förståbar. Inte lägga över ansvaret på en underställd om ekonomin inte håller. Att anklaga och hota någon som gör sitt jobb är rena psykterrorn. De borde i stället hjälpt honom om de ansåg att han gjorde fel. Det är de de har betalt för Att ta ansvaret. Om de inte gör detta behövs inga chefer.

Gilla 12 Ogilla 1 Anmäl Carl (Ej registrerad) 14 nov 2013 00:29 Vi hade en ny mellanchef som försökte agera när den högre chefen (pga omorganisation och hot om degregering) snackade illa om precis alla bakom ryggen på dem. Ingen gick fri. Både skrivbordsnissarna, HK och mellancheferna attackerades, gärna inför underordnade. Både rasistiska och kränkande uttalanden var frekventa. Den nye mellanchefen var den ende som försökte göra något åt saken. Men övriga mellanchefer vågade inte stötta denne. HR-avd gick heller inte in & agerade utan inväntade omorganisationen, som dröjde, för att då peta den högre chefen (som känt på sig det). Detta säger mycket om brister i ledarskap. De yttersta ansvariga sket i den högre chefen vid förändringsarbetet, gjorde denne osäker & skapade därför ett monster istället för att göra denne trygg. De gamla mellancheferna var fega, tog inte sitt uppdrag på allvar utan lät den dåliga stämningen spridas nedåt i organisationen. Den nya mellanchefen blev kallad besvärlig av kollegorna/mellancheferna pga avundsjuka och slutade.

Gilla 5 Ogilla 1 Anmäl Mikal (Ej registrerad) 14 nov 2013 10:57 Ni som jobbar med åt och för människor åsså kan ni inte lösa eller säga ifrån på lägsta skolgårdsmobbingnivå Kyrkans personal lär vara duktiga på sån här klassisk hönsgårdsmobbing också Konst och kultur likaså överallt översittare sånna som bara dras med av bekvämlighet okunnighet eller rädslan att hamna i det själv Att bara våga vara justa uppriktiga och tydliga MÄNNISKOR är tydligen mycket svårt Makt är farlig liksom de som är rädda Hoppas att man kammar igenom detta ordentligt och framförallt tar lärdom från den här fruktansvärt fasansfulla situationen Låt det bli ett startskott för Krokoms kommun som sen sprider sig till resten av länet och Världen Bli föredömliga och kämpa för det som är bra och strunta i det dåliga Hur kan vi vara och bara gå omkring och låta sånt här ske, futtigt ynkligt och fegt ryggradslöst så innivassen Ta ansvar för andra och sitta mitt i smeten själva och bara låta det pågå Varför handlar vi inte i sånna här situationer? Slår näven i bordet!.

Gilla 5 Ogilla 1 Anmäl Innehåll Fotograf: Susanne Kvarnlöf Migrationsverket öppnar fler kontor – Vi kommer att starta nya kontor i Sveg och Strömsund, säger biträdande enhetschef Ulrika Nyberg. Strömsund - 18:26 Östersund Kommentera (2) Publicerad 18:26 Fotograf: Olof Sjödin Dyrvillan såld Östersunds genom tiderna dyraste villa kostade ett antal miljoner. Östersund - 05:00 Östersund Kommentera Publicerad 05:00 Uppdaterad 05:40 Älgolycka i Fåker En personbil kolliderade med två älgar och voltade ut på en åker. Östersund - 00:28 Kommentera Publicerad 00:28 Uppdaterad 00:47 Fotograf: Anneli Åsén Carina Zetterström (C) hoppar av Kommunal­rådet räknar med att avveckla sina uppdrag i Rådhuset de närmaste veckorna. Östersund - 00:00 Östersund Kommentera Publicerad 00:00 Uppdaterad 00:10 Man häktad för våld mot sambo Den man i 25-årsåldern som ska ha slagit sin sambo i helgen har häktats av Östersunds tingsrätt. Östersund - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Mittfältet Vill du synas här? Ring 063-161694 Fler ljus stulna i mörkret Tre anmälningar har gjorts till polisen om att extraljus har stulits i Brunflo. Östersund - 19 nov Brunflo Kommentera Publicerad 19 november 2013 Flera fordon i olycka E14 stängdes av för trafik. Östersund - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Åtalad skulle undvika glas En man i 30-årsåldern har friats från åtal om våldsamt motstånd. Under Yranveckan 2011 ingrep ordningsvakter mot mannen. Östersund - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Fotograf: Urban Råberg Snapsen fick juryn på fall Eva Magnussons blandning av  gransirap och brännvin tog henne till seger i tävlingen Matverk Jämtland. Östersund - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: Ingmar Reslegård 30 kan få lämna Saab i Lugnvik Försvarskoncernen Saab ska minska personalstyrkan med 50 personer. Östersund - 19 nov Lugnvik Kommentera (6) Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: Ingmar Reslegård Vill du ha årets julklapp, en råsaftscentrifug? Årets julklapp går i hälsans tecken.  Östersund - 19 nov Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Kvinna frias från knarksmuggling Tullen hade hittat 1 000 narkotikaklassade tabletter. Östersund - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 ÖPTV: Här jagar ÖP skidskytten Det blev en hård kamp i skidspåret när vår reporter Urban utmanade skidskytten Fredrik Lindström i skate och klassiskt. Östersund - 19 nov Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: Mostphotos Sålda fastigheter i länet Här är listan på de fastigheter som sålts i länet den senaste tiden. Lördag - 19 nov Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: Mostphotos Sexdömd tränare vill till Högsta domstolen Tränaren som dömts för att ha utnyttjat en pojke sexuellt vill till Högsta domstolen. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Tre olyckor på en timme November är en av de tyngsta månaderna vad gäller viltolyckor. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: Urban Råberg Hon var nära att dö i stormen Allis Jonsson fick närkontakt med  stormen Hilde i helgen. Detta då flaggstången blåste omkull och fällde Allis med full kraft. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera (3) Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Försvunnen hos frisör En man i 60-årsåldern försvann strax före klockan 17.00 på måndagen från ett serviceboende på Sollidenvägen i Östersund. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Pojkar tände eld på bil En bil började brinna på en ort i länet vid 14-tiden på måndagseftermiddagen. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Fotograf: Olof Sjödin ÖPTV: Kramar och civilkurage Det prisbelönta projektet "Svenska Hjältar" besökte Östersund under måndagen. Östersund - 18 nov Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Polisen såg när slaget missade En man i 50-årsåldern har begärts häktad för bland annat försök till misshandel. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Man fortsatt anhållen för grov misshandel Han ska ha misshandlat sin sambo som sedan fick föras till sjukhus. Nu misstänks den 25-årige mannen för grov misshandel. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Åtalas för våldtäkt mot flicka En man i 20-årsåldern har åtalats för våldtäkt. Han ska ha utnyttjat en tonårsflicka i hjälplöst tillstånd. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Östersunds ekonomidirektör slutar Anneli Svensson – som är ekonomidirektör och biträdande kommundirektör i Östersunds kommun – slutar sin anställning. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera (3) Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Polisen: Inget tyder på brott En man hittades svårt skadad vid sin cykel och avled senare. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Stöld från landstinget utreds inte En bärbar dator stals från en av landstingets lokaler i Östersund under natten mot 7 november. Östersund - 18 nov Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Fotograf: Lennart Samor Samor hyllar skidskyttet Efter att konstnären Lennart Samor gjort en målning inspirerad av publiken på skidskytte-VM föddes idén att göra en hel utställning på temat. Kulturartiklar - 18 nov Konst/Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Fotograf: Tomas Larsson Hans dagbok på väggen För ett par år sedan ställde Hans Kvam med kort varsel in en planerad utställning på Galleri S. I dag återkommer han, med närmare 150 nya bilder. Kulturartiklar - 18 nov Konst/Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Fotograf: Sanna Dahlén Jonas lugnade Måns Ögonblicket när han fick beskedet om sonens diagnos kunde han bara fokusera på barnpsykologens perfekt klippta och knallröda pagefrisyr. Kulturartiklar - 18 nov Scenkonst/Östersund Kommentera Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Krönika: När flyktingpolitiken får ett ansikte gör det ont Förra lördagen satt jag och min 7-åriga dotter och tittade på ett barnprogram på Bolibompa som hon verkligen fastnade i. Krönikor - 18 nov Kommentera (4) Publicerad 18 november 2013 Uppdaterad 18 november 2013 Annat innehåll Mest lästa Carina Zetterström (C) hoppar av Flera fordon i olycka Migrationsverket öppnar fler kontor Älgolycka i Fåker 30 kan få lämna Saab i Lugnvik Dyrvillan såld Sålda fastigheter i länet Aningslöst valspråk av ärkebiskopen Ronaldo sköt Portugal till VM (C) hoppfulla efter mjölkmöte Senaste nytt Senaste nytt 18:26 Migrationsverket öppnar fler kontor   (Strömsund) 05:00 Dyrvillan såld   (Östersund) 00:28 Älgolycka i Fåker   (Östersund) 00:00 Carina Zetterström (C) hoppar av   (Östersund) 19/11 Man häktad för våld mot sambo   (Östersund) 19/11 (C) hoppfulla efter mjölkmöte   (Länet) 19/11 Fler ljus stulna i mörkret   (Östersund) 19/11 Yngre styckar till äldre   (Berg) 19/11 Flera fordon i olycka   (Östersund) 19/11 Man döms för våld vid sex tillfällen   (Bräcke) 19/11 Åtalad skulle undvika glas   (Östersund) 19/11 Halt i Härjedalen   (Härjedalen) 19/11 Man bet sambo – döms till vård   (Berg) 19/11 Stormfälld skog besiktigas   (Länet) 19/11 Snapsen fick juryn på fall   (Östersund) 19/11 30 kan få lämna Saab i Lugnvik   (Östersund) 19/11 Bengard i direktsändning   (Ragunda) 19/11 Lundsbergselever åtalas för nollning   (Inrikes) 19/11 Två bilar i olycka på E 14   (Åre) 19/11 Anhållen för batterifrakt   (Krokom) Hela listan Förminska listan

Kommunalrådet 
Carina Zetterström (C) lämnar politiken, 
och hon gör det redan nu, det är inte aktuellt att sitta kvar mandatperioden ut. – Har man bestämt sig för att sluta, då ska man gå tycker jag, 
säger hon.

Fotograf: Anneli Åsén Carina Zetterström (C) hoppar av Östersund - 00:00 Östersund Kommentera Publicerad 00:00 Uppdaterad 00:10

Så ser det ut, villan på Frösön som nu sålts för 10 miljoner kronor.

Fotograf: Olof Sjödin Dyrvillan såld Östersund - 05:00 Östersund Kommentera Publicerad 05:00 Uppdaterad 05:40

Portugals Cristiano Ronaldo jublar efter att ha 2-3 målet under tisdagskvällens andra och avgörande playoff-match mellan Sverige och Portugal på Friends Arena i Solna.

Fotograf: Pontus Lundahl / TT Ronaldo sköt Portugal till VM Sport - 19 nov Stockholm/TT Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 ÖPTV: Här jagar ÖP skidskytten Östersund - 19 nov Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 Fotograf: pressbild (C) hoppfulla efter mjölkmöte Länet - 19 nov Östersund Kommentera Publicerad 19 november 2013 Uppdaterad 19 november 2013 evalenablom 19/11 Röka, snusa å supa är ok, men ostkaka? nänä, då äre stopp... basketfeber 19/11 Omöjliga Borås var för bra skogstokig 19/11 Lyckosam sparvhök och ett erkännande nolervik 19/11 En legendar kom upp på ÖP hockeyprat 19/11 Lämnar Modo - för Brynäs lenaost 19/11 En vacker dag... alternativseende 19/11 Snabbaste sättet att rödmåla gammaltochnytt 18/11 En liten detalj bara... Kenth Larssons Blogg 18/11 Styggvere! Sportredaktören 18/11 En fotbollsprofil fattigare Veckans snackisar Socialism är inte lösningen för en bättre utbildning Nobel: Alla bjudna utom Åkesson I en annan del av Jämtland Stoppa utvisningen John-Rune Wikén har avlidit Krönika: När flyktingpolitiken får ett ansikte gör det ont Ganman: Privatisera allemansrätten Inget jobb, ingen a-kassa, inget aktivitetsstöd ÖPTV: Möt människorna som flytt Östersunds ekonomidirektör slutar Veckans mest sedda ÖPTV Kvantum Direktsändning från Guldgalan Råberg möter Daniel Kindberg Röjningsarbete i Jämtland efter stormen Hilde Han blev årets entreprenör Strippan i Mörsil talar ut Enslingen vid Ovålen De blev årets marknadsförare Basket Hon tog hem Peak Innovation Award

Angkor Wat hör till det du måste se någon gång i livet.

Fotograf: Luciano Mortula/Shutterstock.com Ultimata att göra-listan Resor - 19 nov Kommentera Publicerad 19 november 2013

En tröglori hör hemma i naturen - inte som en turistattraktion.

Fotograf: Gautam Singh/TT Djuren skadas av turisters foton Resor - 18 nov Kommentera Publicerad 18 november 2013 Kontaktinformation Kontakta redaktionen Tipsa ÖP Prenumeration Annonsera Biljetter Kundtjänst Ansvarig utgivare: Hans Lindeberg Copyright © 2013 - All rights reserved ÖP i mobilen ÖP:s iPhone-app ÖP:s Android-app ÖP RSS ÖP som e-tidning Om cookies och PUL Toppjobb

Totalt 11 annonser

Annonsera här Systemförvaltare IT Östersund Jämtkraft AB

Du har minst treårig gymnasieutbildning och goda IT-kunskaper. Utbildning i SharePoint är meriterande, liksom kunskaper inom Microsoft Active Directory och erfarenhet av systemförvaltning.

Redovisningsekonom Östersund AB Persson Invest

Du har ekonomutbildning, är noggrann och systematisk samt har en god samarbetsförmåga.

Multijournalister Östersund Mittmedia Kompetens AB

Vi söker framtidens journalister som behärskar flera områden inom journalistiken, som text, bild (även rörlig) och gärna layout.

Ingenjör systemsäkerhet/produktsäkerhet Östersund Granit Teknikbyrå AB

Området Systemsäkerhet och Produktsäkerhet omfattar identifiering och värdering av risker i tekniska system i syfte att skapa säkra system som uppfyller de lagkrav som finns.

Entreprenadingenjör Östersund Attacus Rör och Energi AB

Entreprenadingenjör/Arbetsledare som självständigt kan driva i branschen förekommande entreprenader.

Platsansvarig Östersund MRC

Som platsansvarig för MRC i Odenskog kommer du vara ansvarig för verksamhetens försäljning.

Länsveterinär Östersund Länsstyrelsen Jämtlands län

Söker en länsveterinär.

Bagare/Konditor Östersund Törners Konditori

Vi söker dig som är utbildad bagare/ konditor med yrkeserfarenhet.

Medarbetare Elnät Telecom Östersund Jämtkraft AB

Du har utbildning på gymnasienivå med ekonomisk eller teknisk inriktning, och du har erfarenhet av att arbeta med samordning av beställningar och leveranser.

Kock/Kallskänka Östersund Törners Konditori Östersund

Vi söker dig som är utbildad kock och eller kallskänka med yrkeserfarenhet.

Portföljförvaltare Elproduktion Drift Östersund Jämtkraft AB

Du är ekonom eller ingenjör på högskolenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från elproduktion eller finansiell handel.

bästa replika klockor plats
bästa replika klockor plats